joi, 29 septembrie 2011

Messi a prezentat lumii GHEATA INTELIGENTA: inventia care schimba radical fotbalul! Antrenorii vor sti totul despre jucatori!

Messi a prezentat un noul model de gheata care promite sa revolutioneze fotbalul. Starul Barcelonei a aratat lumii prima gheata inteligenta care cu siguranta va fi incaltata de cei mai tari fotbalisti.

Gheata cu creier are un procesor miCoach Speed care inregistreaza si masoara distanta parcursa si viteza jucatorului. Gheata a fost testata pana acum de jucatori precum Luis Suarez, David Silva, Samir Nasri , Ashley Young, Emmanuel Adebayor, Stewart Downing si Gareth Bale.

Sportsmail a mers pana in Germania pentru a testa gheata pe jucatorii lui Nuremberg. Distantele parcurse de jucatori vor putea fi acum masurate si analizate in timp real. Antrenorul si-a putea da seama de randamentul unui jucator chiar in timpul meciului
Din ce in ce mai putin fotbal  si din ce in ce mai multa thnologie , asta ne mai trebuia , acu' 20-30 de ani nu era asa multa tehnologie si parca fotbalu' era mai frumos (nu eram proiectat pe atunci da' am vazut destule meciuri si am auzit destul de multe despre fotbalu' de atunci si pot compara fotbalu' alor "nostrii" si fotbalu' "nostru" .

Pacat ! fotbalu' a devenit o afacere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu